Plata si livrarea produselor​

Modalitati de plata

Pretul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre urmatoarele modalitati, functie de optiunea clientului: plata online cu cardul; numerar la livrare (plata va fi facuta in lei conform pretului Contractului si se va face la comisionarul care efectueza livrarea).

Livrarea Produselor

Livrarea se realizeaza gratis oriunde in Romania, la adresa de livrare definita de catre Client in formularul de comanda, utilizand curieratul extern. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Toate produsele Vanzatorului se livreaza in colete, pentru a putea fi transportate in siguranta. 

Cumparatorul are obligatia sa desfaca si sa verifice din punct de vedere cantitativ si calitativ coletele, pe baza etichetarii acestora, sa desfaca si sa verifice, integritatea coletelor fragile precum si a componentelor fragile ambalate . 

Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. Vanzatorul, in cazul in care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile calendaristice. 

Livrarea produselor catre consumator se va face intre 24 de ore si 30 de zile calendaristice de la incheierea contractului. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. 

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca a tranzactiei, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.

Scroll to Top