Politica de returnare

Politica de returnare pentru site-ul www.aerpoart.ro

Potrivit legislatiei in vigoare, Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Va rugam ca toate cererile de retur sa fie facute in forma scrisa la adresa de e-mail: contact@aerpoart.ro  pentru o solutionare rapida ! 

 Nu ne facem raspunzatori de organizarea returului, nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client sau terti  si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client sau terti . 

Clientul este informat asupra faptului ca, in cazul in care produsele a caror returnare prezinta urme de uzura, pete, zgarieturi, accesorii lipsa, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la data solicitarii returului, prin aceeasi metoda de plata.

IMPORTANT : Toate retururile care ajung la SC AERPO ART SRL prin intermediul firmelor de curierat trebuie sa ofere posibilitatea verificarii coletului inainte de receptie, pentru a constata daca returul este complect , adica daca contine salteaua + eventualele cadouri oferite si daca sunt in stare buna . in cazul in care efectuati un retur prin firma de curierat si noi nu avem aceasta posibilitate o sa refuzam primirea coletului . 

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele ce sunt parte a unui ansamblu si nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.

In cazul in care va putem ajuta cu alte informatii, va rugam sa ne scrieti la adresa: contact@aerpoart.ro.

Scroll to Top