Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

In cuprinsul acestui SITE urmatorii termeni vor insemna:

CUMPARATOR

Persoana, Firma, Companie sau Alta entitate juridica ce emite o Comanda si este inscrisa in partea introductiva a facturii sub titlul Cumparator (sau imputernicitul acestuia).

VANZATOR

SC AERPO ART SRL cu sediul in BUCURESTI, Str. GRAL ALEX.RADOVICI, Nr. 1, Sector 2 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /11241 /2013, CUI: RO32227894, email: contact@aerpoart.ro

PRODUSE SI SERVICII

Orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate respectiv prestate de catre VANZATOR, CUMPARATORULUI care corespund descrierii din cataloagele si documentatia producatorilor, ale caror caracteristici au fost agreate de Cumparator si inscrise in comanda, respectiv factura.

COMANDA

Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

CONTRACT

O comanda valida, confirmata de catre Vanzator.

SPECIFICATII

Toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Drepturile consumatorilor sunt prevazute in Legea nr. 449/2003 din 12.11.2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr.812 din 18.11.2003, in special in art. 9-14 si nu sunt afectate prin acesti Termeni si Conditii.

I. Procesul de vanzare pentru site-ul www.aerpoart.ro

Prin lansarea unei comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile pe site.

Vanzatorul va informa Cumparatorul, prin mesaje distincte, inregistrarea (preluarea) comenzii, respectiv confirmarea comenzii. Inregistrarea unei comenzi online de catre Vanzator, discutiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare si confirmare ferme ale comenzii si, in consecinta, NU semnifica incheierea contractului la distanta.

Daca Vanzatorul confirma explicit o comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare scrisa (e-mail, SMS) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma.

Comanda se considera valida numai dupa confirmarea de catre Vanzator a disponibilitatii stocului, a pretului precum si a caracteristicilor produselor respectiv a serviciilor solicitate de Cumparator.

In lipsa unei confirmari exprese din partea Vanzatorului, prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza Contractului incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator, si documentele fiscale. (Factura de marfa si respectiv Factura de servicii).

Obiectul Contractului

Il constituie vanzarea PRODUSELOR, respectiv prestarea SERVICIILOR, in conformitate cu disponibilitatea stocului, pretul si caracteristicile mentionate in confirmarea transmisa de Vanzator pentru validarea comenzii prin care Cumparatorul si-a exprimat intentia de achizitie.

Comanda Clientului

Un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.. Ulterior finalizarii comenzii, clientul va primi in vederea validarii acesteia, o confirmare scrisa din partea Vanzatorului, privind disponibilitatea, pretul si caracteristicile produselor respectiv a serviciilor comandate.

Pretul Contractului

Il constituie pretul vanzarii Produselor, respectiv prestarii Serviciilor, cuprins in comanda validata prin confirmarea de catre Vanzator. Cu toate acestea, SOCIETATEA atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale SITE- ului sau erori, pretul afisat pe SITE poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Vanzatorul va informa Cumparatorul asupra pretului corect, mentionandu-l in cuprinsul confirmarii comenzii.

Modalitati de plata

Pretul Contractului poate fi efectuat printr-una dintre urmatoarele modalitati, functie de optiunea clientului: plata online cu cardul; numerar la livrare (plata va fi facuta in lei conform pretului Contractului si se va face la comisionarul care efectueza livrarea).

Livrarea Produselor

Livrarea se realizeaza gratis oriunde in Romania, la adresa de livrare definita de catre Client in formularul de comanda, utilizand curieratul extern. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Toate produsele Vanzatorului se livreaza in colete, pentru a putea fi transportate in siguranta.

Cumparatorul are obligatia sa desfaca si sa verifice din punct de vedere cantitativ si calitativ coletele, pe baza etichetarii acestora, sa desfaca si sa verifice, integritatea coletelor fragile precum si a componentelor fragile ambalate.

Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii. Vanzatorul, in cazul in care nu poate executa Contractul motivat de faptul ca produsul sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre Cumparator pentru produsul sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 30 de zile calendaristice.

Livrarea produselor catre consumator se va face intre 24 de ore si 30 de zile calendaristice de la incheierea contractului. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare,Vanzatorul va anunta Cumparatorul cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de catre banca a tranzactiei, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a denunta unilateral contractul, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a Contractului.

II. Politica de returnare pentru site-ul www.aerpoart.ro

Potrivit legislatiei in vigoare, Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris Vanzatorului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului cu suportarea cheltuielilor de returnare.

Va rugam ca toate cererile de retur sa fie facute in forma scrisa la adresa de e-mail: contact@aerpoart.ro  pentru o solutionare rapida! 

Nu ne facem raspunzatori de organizarea returului , nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client sau terti  si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client sau terti . 

Clientul este informat asupra faptului ca, in cazul in care produsele a caror returnare prezinta urme de uzura, pete, zgarieturi, accesorii lipsa, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse. In cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la data solicitarii returului, prin aceeasi metoda de plata.

IMPORTANT : Toate retururile care ajung la SC AERPO ART SRL prin intermediul firmelor de curierat trebuie sa ofere posibilitatea verificarii coletului inainte de receptie, pentru a constata daca returul este complect , adica daca contine salteaua + eventualele cadouri oferite si daca sunt in stare buna . in cazul in care efectuati un retur prin firma de curierat si noi nu avem aceasta posibilitate o sa refuzam primirea coletului . 

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur produsele ce sunt parte a unui ansamblu si nu pot fi, prin natura acestora, separate de celelalte elemente componente.

In cazul in care va putem ajuta cu alte informatii, va rugam sa ne scrieti la adresa: contact@aerpoart.ro.

III. Garantie si Service

Toate saltelele comercializate pe site-ul  https://aerpoart.ro  beneficiaza de garantie 10 ani.

Producatorii garanteaza repararea tuturor eventualelor defecte ale produselor  aflate in garantie. In cazul aparitiei unei defectiuni, in perioada de garantie, cumparatorul va transmite produsul spre reparare/inlocuire Vanzatorului, in conformitate cu Legea 449/2003.

Costurile de transport sunt suportate de catre vanzator ( SC AERPO ART  SRL ) . Clientul este responsabil pentru ambalarea produsului si pentru pregatirea acestuia pentru transport.

Termenul de remediere a defectelor produselor (aflate in perioada de garantie) este de 15 zile, din ziua primirii reclamatiei.

Reclamatia se va transmite in scris prin e-mail, posta sau curier!

IV. Cesionarea si Subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii aferente onorarii Comenzii, cu informarea Clientului, nefiind necesar acordul acestuia.

V. Forta majora

Nici una dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

VI. Legea aplicabila – Jurisdictia

Informare

Site-ul https://aerpoart.ro este proprietatea companiei S.C. AERPO ART SRL, societate romana cu sediul in Bucuresti, Str. GRAL ALEX.RADOVICI, Nr. 1, Sector 2 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /11241 /2013, CUI: RO32227894, email: contact@aerpoart.ro, ce poate fi contactata la adresa de email contact@aerpoart.ro.

In cazul in care aveti orice solicitare referitoare la procesul de vanzare, precum si la produsele si serviciile disponibile online, ne puteti contacta la telefon

 0760 047 077, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 18:00.

Prin utilizarea site-ului https://aerpoart.ro si/sau al oricarui alt serviciu si/sau produs oferit, se considera ca ati citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Site-ul https://aerpoart.ro se supune legilor din Romania.

Vanzatorul este S.C. AERPO ART SRL, cu sediul in Bucuresti, Str. GRAL ALEX.RADOVICI, Nr. 1, Sector 2 inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40 /11241 /2013, CUI: RO32227894. Vanzatorul va depune toate diligentele in vederea mentinerii corectitudinii informatiilor expuse pe site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, societatea precizeaza ca imaginea produselor are caracter informativ; unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa societatea face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante. Ne cerem scuze pentru eventualele erori de informare si va rugam sa le semnalati orice potentiala eroare la contact@aerpoart.ro.

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate:

–  pe cale amiabila

–  online (link solutionarea online a litigiilor)

–  de instantele judecatoresti romane competente.

Descrierea serviciului

https://aerpoart.ro a fost realizat pentru a oferi servicii de informare, in mod gratuit, asupra produselor si serviciilor practicate, tuturor celor care acceseaza https://aerpoart.ro. Alte servicii care vor fi implementate, in timp, in cadrul site-ului sunt supuse acelorasi conditii, in afara de cazul in care acestea nu au conditii de folosire distinct formulate. Utilizatorii au acces gratuit la serviciile https://www.aerpoart.ro/https://aerpoart.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona utilizarea oricarui serviciu al site-ului in interes comercial. Prin utilizarea https://aerpoart.rosunteti de acord sa nu folositi niciun sistem automat, care acceseaza site-ul intr-o maniera care trimite mai multe mesaje de cereri site-ului https://aerpoart.ro intr-o perioada de timp, rezonabila pentru ca o persoana sa poata sa utilizeze aceasta conventie. https://aerpoart.ro poate derula in orice moment campanii publicitare si/sau promotii, in orice sectiune din site. Campaniile si promotiile derulate de https://aerpoart.ro nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului. Spatiile si dimensiunea campaniilor publicitare si promotiilor nu necesita acordul vizitatorilor si poate fi schimbat oricand fara a necesita anuntarea prealabila.

Drepturi de autor

Continutul site-ului este proprietatea https://aerpoart.ro si a companiilor partenere care vor fi citate ca sursa de continut si nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al https://aerpoart.ro. In cazul in care doriti sa preluati orice tip de continut de pe https://aerpoart.ro, ne puteti contacta pe adresa contact@aerpoart.rohttps://aerpoart.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment. https://aerpoart.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment fara un anunt prealabil. Utilizatorii nu vor modifica nicio parte din acest site in afara de ceea ce este necesar pentru utilizarea corespunzatoare a site-ului cu scopul in care a fost creat. Astfel, in zonele din site care permit adaugarea continutului de catre utilizatori, respectiv zona de comentarii, acestia vor introduce pe site doar continut legal si moral, iar detinatorul isi rezerva dreptul de a modera / cenzura comentariile.

Scroll to Top